Friday, 22 March 2013


Bismillahirrahmanirrahim.

Fuh, Alhamdulillah dapat jugak jari ni menari-nari atas keyboard. akhirnya setelah berkurun abad laptop dibiarkan kesepian, hari ni dapat jugak online. syukur ^^,

okay before apa2 nak cerita pasal exam dulu. nak dikirakan memang tak masuk class dah ntah berapa minggu lah kan. then exam. memang agak mencabar jiwa dan raga. tapi takpe, dah ready redha dengan tawakkal tu.

balik rumah, study apa yang termampu je. yang lain, berserah jelah. hmm

alhamdulillah result takdelah hebat mana takdelah down mana. tapi agak sedih sebab ni je usaha yang termampu :( memikirkan tahun depan SPM dan tahun ni SMA.

eh coppp! aku SPM tahun depann?!! ARE U SERIOUSSSS???

pehh tak percaya nya. okay sebelum tu aku kena hadap SMA dulu. fuhh harap-harap boleh bawak. nak mumtazzzz T.T

okay dah tutup pasal exam. malas nak fikir dah. uhuk T.T sobss

and now nak cerita pasal debat.

okay kalah time lawan dengan SMKBBSB. tapi takpe, even air mata menitik pun ia telah menjadi kekuatan untuk perdebatan yang seterusnya! :D

tahniah untuk Nuris a.k.a Hanis Md Isa sebagai Perdana Menteri Wanita, Nolche a.k.a Ainul Nadhirah as Menteri ke 2 dan ke 3. and seterusnya Qriepy a.k.a Muqrie and Qaros a.k.a Qayyim Roslan. kita takkan dapat sampai ke tahap macam ni kalau takde kesatuan hati. so congratess! :D

misi seterusnya : SAMTTAJ / 6 APRIL *esoknya birthday aku. wakakaka
lawan seterusnya : SAMBEST
pemenang seterusnya : SAMER 

inshaallah, kalau niat Lillahi Ta'ala, semunya tiada yang mustahil ;)

ALL THE BESTT ^^,

No comments: