Friday, 22 February 2013

At last...


Bismillahirrahmanirrahim. Assalmualaikum.

Fuh sudah berkurun abadnya jari-jariku tidak menari-nari di atas keyboard lappy ini. Syukur akhirnya dapat juga jari-jari ini melepaskan gian. ehem.

Lately ni cuti selalu diganggu. rasa macam takde cuti je -.- penatnya lahai. kadang-kadang rasa tidur tu secara tidak sengaja atau secara kebetulan. maksudnya tiba-tiba je tertidur and tiba-tiba je terjaga. nampak tak betapa penatnyaa T.T

Lepas ni koko dah dilanjutkan sampai pukul 6. pehh apa lagi. nasib rabu tu macam free sikit. 

Tahun ni dah mula banyak rombakan. kiranya sistem sekolah agak berubah sikit. tapi takpe, itu mungkin dikira dalam strategi pengetua nak jadikan samer sebuah sekolah kluster. inshaallah :D

Oh ya lupa. exam nak dekat yuuu. berapa hari je tinggal. azhar tak hafal lagi, study tak habis lagi. 

NO FAIL. please.

esok ada latihan debat. okay again cutiku diganggu. takpe berkorban apa saja. 

Inshaallah juara ^^,


No comments: