Friday, 29 March 2013

6 or 7 April?

Bismillahirrahmanirrahim.

Ehem. tajuk macam hape je. ecewah nak promote 7 april senanye. wakakaka

okay straight to the point. 6 April ni ada KAMIL. Samer akan menghantar seberapa kumpulan yang banyak untuk mewakili samer dalam beberapa pertandingan contohnya debat, marhaban, syarahan dan nasyid. dan banyak lagi.

Ada lebih kurang berapa hari lagi sebelum 6 april tu datang. okay ALL THE BEST semuaaa! kita naik bus sesama hokehh kita menangkan samer hokehh kita do the best hokehh.

Untuk debat bahasa melayu,

ehem mungkin kita kecundang dalam debat PPD. mungkin kita tak dapat kekalkan kejuaraan samer buat kali ke 5 berturut-turut. tapi trust me, mungkin kita akan mencipta kejuaraan dalam KAMIL negeri *inshaallah ^^, setelah sekian lama debat tak menang asyik kalah je dengan sambest dan samttaj haa takpe inshaallah this year, kita akan buktikannn :D !

erm okay. kira nanti kalau menang 6 april tu, hadiah untuk 7 april lah kan. #Eh hahaha

ada apa dengan 7 april? wakakakaka

alaa tak bermakna pun sebab sambut dekat hostel. tahun ni dah kira 4 tahun memang dekat hostel. call free tak dapat apa semua tak dapat. T.T

k takpe. saya okay saya dah besar.

apa-apa punnnn.


hahahaha kbye

No comments: