Friday, 11 January 2013

Hectic Life.


Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum

Yeyy akhirnya balik jugak ^^, tak tahu kenapa padahal 2 minggu je dekat asrama tu. tapi rasa macam lama sangat wooo :( sedih betul. uhukk takpe dah balik dah punn :') *wipe tears*

Baru je 2 minggu sekolah, life dah hectic. kira dah boleh dah nak ketuk kepala dekat dinding sambil nanges hentak kaki. fuhh tragis ni. 

Takpelah kehadiran Add Math Math Mode Physics Chemist Bio tu sedikit sebanyak mematangkan aku jugak. takdelah nak fikir main je kan. kena focus betul2 dalam class terutama bio. Allah. berilah daku kekuatan T.T

sedih jugak bila belajar tetiba cikgu suh buat homework dalam modul. and tetibe kann... aku tak boleh nak jawab. apa semua niii T.T rasa macam ' ish aku ni kenapa ' time pmr takde pulak ceni :(

Almaklumlah dah masuk alam SPM. hmm moga Allah permudahkan urusan kita semua....

and hasrat nak ambil account agak terbantut. bukan apa, minat tu memang ada. tapi........... biarlah saya master dulu subject2 killer ni. hmm

Oh lepas ni dah tak boleh nak online sangat. ayuhlah beramai-ramai kita belajar ye. 

SMA - mumtaz.
SPM - straight A.

Inshaallah :)


No comments: