Wednesday, 12 December 2012

Being Housewife.


Bismillahirahmanirrahim. Assalamualaikum.

Peh tajuk entry bergaya gituhh :P

Sepanjang duduk rumah ni nampak gayanya jadi bibik ke surirumah tak berbayar lah. buat apa lah nak berbayar kann? dah tanggungjawab seorang anak untuk meringankan ibu bapa. ecewahh XD

sebelum cuti dah start lagi aku dah listkan what should do semua. and baru ku sedar bakatku dalam memasak. eee perasan gila. kahkahkah.

okay harini baru je buat tiramisu! nyum nyum kepada peminat cheese, anda patut menJEALOUSkannya.


alaa uolss google2 je recipe dia. senang je! try it at home :D pasti puas makan. 

kalau iolss letak recipe dekat sini macam ada sape je kesah kan. watpe penat tangan iolss je menaip. *eh gedik plak

okaylah. selamat menjamu selera! mamamiaaahhh 


No comments: