Friday, 16 November 2012

Kenapa?


assalamualaikum.

*ini entry serious maka please baca dengan nada serious.

Mungkin kau nampak aku macam ni. Tapi sebenarnya kau tak tahu atau mungkin kau tak kenal betul-betul dengan perangai aku. certain manusia je yang memang paham dengan aku. aku..... hmm bukan nak cakap apa. mungkin kau rasa annoying gila dengan perangai aku. yes i admit that sometimes im too hyper than usual. aku mungkin gila-gila kadang-kadang. yet still you can't know the real me.

entahlah. mungkin aku suka berkawan dengan kau kott. thats why aku gila-gila je dengan kau.
and yeah. aku taktahu kau kemana sekarang. hmm

thanks.

No comments: