Saturday, 1 September 2012

PMR dan RAYA.


assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.

Alhamdulillah. Semalam dapat jugak mereka beraya dirumah saya. walaupun terpaksa 2 trip. Trip pertama dari students lelaki dan trip kedua dari students perempuan. Terima kasih ye kerana tidak menghampakan saya. Walaupun kalian kenyang, kalian tetap makan. *walaupun banyak makan tak habis :P takpelah. Mama kata, sekurang-kurangnya mereka merasa. Its okay. next year makan goreng-goreng je korang.

Sekarang ni tengah print soalan trial SBP. haa mintak maaf lah takdapat nak print negeri yang kalian mintak. Bukan senang nak print. ada tu yang download ntah pape. ada tu takboleh nak print. sorry ye :'( mungkin ada orang lain dah tolong print kann. huu.

Hari ni nak balik asrama dah. hmm. sekejap sangat rasanya. hari ni mesti ada yang pergi Focus A kan. saya tak pergi punn. dah mak tak bagi pergii. ikut jelah kann..

Bila balik lagi ye ? :'( nak balik............

Btw, Form 5 sekarang tengah struggle untuk trial. Goodluck semua! All the best :D taktahu nak cakap macam mana, sebab kitaorang pun belum amek SPM lagi. 

Kepada Revolusi27. Kita ada lebih kurang 37 hari lagi sebelum PMR sebenarr menghantui hidup kita. WHOAA. goodluck okay! usaha tu double kan lagi. kalau boleh triple, triplekan! jangan sedih dengan result trial. hmm. Go go Ain! u can doi it. hit it :D 

Okay. semoga kehidupanku diasrama lebih bererti dan happy. taknak sedih-sedih, risau, resah gelisah dan segalanya. Moga Allah memberkati dan melindungi kami semua. Mudah-mudahan rasa sekejap untuk menanti hari kepulangan. Sekian..

*Kalau sekolah dekat rawang pun dah sedih, ni kan nak sekolah dekat luar negeri. CEHH. ada hati :P credit to Ain Farhana


No comments: