Saturday, 25 August 2012

Alhamdulillah.


all i just can say Alhamdulillah Ya Rabb :')

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuhh :D

Wahh seronoknya berhari raya kan. koleksi duit raya mesti bertambah-tambah kan. Alhamdulillah :) tengok orang dekat Palestin Syria and so on tu. macam mana agaknya Syawal bagi mereka kan ? itulah kita kena bersyukur dengan apa yang kita ada. jika kita bersyukur, apa yang Allah akan bagi ? tambahkan nikmat rezeki kita lagi. Bagus semuaaa :D

Bila memikirkan ada yuran yang tak bayar lagi seperti tabung jihad dan yuran kecemerlangan.. err takkan nak guna duit raya ni kot ? :'( rasa macam sayanggggggg je...... seriouss. 

Lebih kurang seminggu berkampung di Tanjung Karang. wahh. seronok rasanya. yelah, kerja asyik makan je kan. haha. eleh tipulah kalau korang pun tak makann. pandang buku pun tak selera. study tengok tv study tengok tv. mana nak sungguh kann. haha belajar pun ala kadar jee -.-

Tadi waktu kenduri di Pahang, mereka sembelih LEMBUU. then organ dalaman diorang pun makan jugak. such as jantung, paru, limpa dan hati. mak aii. saiz dia besar sangat. geli T_T bayangkan dekat paru ada lagi oesophagus dia. haha time tu baru otak bergerak ingat balik digestive system. haha lawak k lawak.

ermm. tu jelah kot. nak cakap apa lagi ? Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin? hee. ehh seronoknya mereka beraya hari ni. saya tak dapat ikut :'( untunglahh.

okaylah. gtg guys. btw, MARKAH MATH DAH ADA DALAM SAPS OKAY! DAH ADA! magaddd -.-'''

Okay. Bismillahirahmanirrahim.

Adiosaa. Byee :') 

No comments: