Saturday, 9 June 2012

Wish me luck


assalamualaikum and haii.

okay. nak balik dah hari ni. sedih okay sedih :'( serious ke kena balik ni ? kena dapat result PPT ni :'( 

Ya Allah. permudahkanlah urusan kami. kurniakanlah kami keputusan yang cemerlang. 

nak update blog pun sedih and takde mood. sebab ? sebab baju takiron lagi. and nak kena check apa lagi yang tak siap semua.

okay sedih. hati ku sedih. menangis-nangis tak berhenti. rasa nak nangis tutup muka dengan bantal. gonna miss uolls. BLOG. FACEBOOK. TWITTER. and teeeeeeeett.

btw, wish me luck okay. Jumaat sampai Rabu nii ada International Debating Championship di UIAM. inshaallah. doakan okay! please doakannnn T__T bukan calang-calang debat ni. 

hah. okay BYE. ASSALAMUALAIKUM semua.

*nangis*

No comments: