Friday, 1 June 2012

Talk and write.

assalamualaikum and hai.


no picture for greeting.


okay. Haa. tadi adalah chat dengan sorang Hamba Allah yang sangat budiman orangnya -.-' hikhik. then dia kata novel Suami Aku Ustaz tu best. oh ya. memang tak dinafikan. and and aku ingat dia beli dekat PWTC. rupa-rupanya dia baca online je. wahh maju jugak ye kau :P haa. then tanya dia dekat mana dia baca, penulisan2u ke? and dia kata. YEP. penulisan2u . oh. okay korang kena get ready dengar cerita merepek-merepek aku ni.


ada one night tu, tengah tunggu detik-detik melelapkan mata je. pandanglah rak buku ku yang sememangnya dipenuhi dengan buku dari zaman tadika lagi. HAA fyi lah kan, dari tadika lagi aku ni suka membaca. dulu tadika baca buku arnab dan kura-kura, belalang and so whatever tu lah kan. naik sikit sekolah rendah, nak lah jugak try novel. disebabkan cik abah tak bagi beli novel cintan cintun belilah novel yang sememangnya taraf budak-budak unMATURED. like debaran buku biru and so on. then satu hari tu, nak jugak try cintan-cintan punya. belilah novel Boleh Tanya Tak ? sebab ada gambar love depan dia. tapi malangnya cerita dia pasal bebudak sekolah :P ceh bosan. haha. then cik Mama iteww ni sporting. dia lah yang membenarkan aku membeli novel cintan secara senyap-senyap. then mulalah beli novel cinta <3 haha. 


okay straight to the point. haritu bacalah novel Mr Midnight. then tiba-tiba jee. HAA TIBA-TIBA je tauu. ada feeling nak jadi writter. kuikui. mama pun cakap haritu jadilah penulis novel sebab dah belambak haa novel ni. 


so then, i just feel want to be one of them in Penulisan2u :) and and nak jadi writter. haha tak official pun tak apa. mencuba benda baru kan. :DD haa jangan gelak eh baca entry ni. tahu lah entry ni agak annoying sikit. kann ? :P


so. Hamba Allah yang aku chat tadi pun kata, nak join. wahh good. ada geng :) 


haha orang kata berangan tu tak apa. berangan tu lah satu langkah untuk mencapai impian :) and yeh. ini my berangan nak jadi writter. so that nanti one day i boleh jadi seorang penulis separuh masa. ceh cehhhhhh *muntah sekarang :P


Hahahaha. okayokay. lawak lawak lawak. dipersilakan gelak ~


okay CHIAOU.






No comments: