Sunday, 27 May 2012

Holidayy :D


*gambar di atas tiada kene mengena ye :D

assalamualaikum and haii :D

so hows your holiday ? wah wahh mesti ada yang flying-flying kan. untunglahhh :P kita ni duduk rumah jee T__T ngadap buku. cehh, ngadap buku tak semestinya BACA. note that. HAHA :D

takdelah. isnin baru start revision balik. haihh. sebenarnya memang tak nak fikir pasal result PPT ni. tapi TAK BOLEH ! kena fikir jugak. biarlah bersedih-sedih sekarang, nanti dapat result boleh senyum tu, kira okay lah kann.

hari ni pergi Pahang. ada kenduri kawen. err nak tunggu aku punya majlis lambat lagi kott. *eh yeke? haha. tapi balik hari jelaa :D tak tidur sana punn.

alangkah indahnya kalau cuti nii, kita dapat tunaikan umrah kann. wahhhh seronoknyaa :') untunglah siapa yang dapat pergi. antaranya :

- luqman hakim
- syahir 
- err sapa lagi ? -.-'
- guru-guru samer.

takpe, inshaallah bila sampai seru nanti, turn kita-kita pulakk :D

okaylah. entry kali ni bosan. and BYEE :D



No comments: