Friday, 11 May 2012

Di kesempatan ini..

Assalamualaikum and haii ;)



alhamdulillah. ada juga masa yang terluang walaupun tak lama, sempat lah menyinggah blog tersayang ni. *ahaks. haha


niat di hati memang nak berpuasa daripada on laptop ni. tapi ada kerja yang terpaksa disiapkan iaitu ORAL BI ! teacher nak gambar betul. so nak tak nak kena bukak jugak lah kan. lepas tu mama pulak suruh on fb sebab nak tengok chocolate lah apa lah. haa see. mama yang suruh yee. kihkih. *salahkan ma pulak.


Alhamdulillah. dalam jadual hari ni study BM, BI and BA. disertai dengan MATH and Hafalan Azhar. and syukur dapat melaksanakan dengan sebaik mungkin. Inshaallah Allah permudahkan urusan sewaktu menjawab peperiksaan nanti :)


Minggu nak exam ni, memang major struggle kot. terutama Revolusi27. wahh kita hebat :) tahniah semua. semoga 9A di tangan kita semua okayy :D


erm tak nak cakap banyak. untuk preparations for this coming exam, 


- usaha + tawakkal + doa inshaallah KEJAYAAN datang menyusul :)
- hubungan dengan Allah, Guru dan Manusia perlu dijaga ;)
- memperbanyakkan zikir
- ' berkatalah yang baik ataupun diam '
- mohonlah pada Yang Esa agar kita semua sentiasa diredhai.
- mudah-mudahan segala ilmu ini diberkatiNya ;)


Menyusun sepuluh jari, mohon maaf agar ada menyakitkan hati sesiapa. huuu T_____T


daaaa.

No comments: