Friday, 30 March 2012

Emotional


fuhhhh. hari ni hari penuh emosi betul. 


pagi tadi entah macam mana boleh mengalir. sorry ye Ainul Nadhirah. aku cuma tersentap je sebenarnya. plus a few reasons.


betul lah kata orang, kadang-kadang kita tak sedar kita dah sakitkan hati kawan kita kan? kita rasa benda tu biasa je, tapi sebenarnya kita dah sakitkan hati dia dalam diam. ya Allah, berdosanya T__T and bila orang tu jujur, baru kita sedar kan? see. iman masih lemah. Allah... nak mintak maaf secara face to face, takut mengalir air mata ni. jadi, awak. kita mintak maaf T__T


balik rumah tadi dalam kereta abah macam marah je orang kena balik samer esok. huuu. then abah tanya kenapa balik? tak payahlah balik. then mama kata, takde sape pun yang tak balik. semua balik. eeee. kenapa ni? nak sangat ke orang stay hostel tu sorang-sorang. mula lah air mata ni mengalir. tapi dalam diam. 


then bila balik rumah, tengok lah phone. amboii. ada orang guna phone aku call 10 kali. ee bederau lagi darah ni. semua taknak mengaku siapa yang guna phone ni. cakap jela. susah ke? tak kan. see kan dah bengang. hentak pintu, and again air mata ni mengalir.


dah lah, tension pulak. tidur and... bangun. 


ya Allah, baju dekat ampaian aku mesti dah kena hangkut dengan exco nii T__T aiyooooooooooooooooo. ya Allah, aku harap baju tu ada lagii. huuu aminn.


sometimes, orang kata kita sombong. maybe dia tak tahu kenapa kita agak berjauhan dengan dia. niat di hati tak pernah nak berjauhan dengan dia. cuma masa yang sangat pack membuatkan kita jarang jumpa dia. and kadang-kadang kita emo or sedih or tension. and ofcourse lah dia effect ekspresi muka kita right? senang je. Don't judge a book by its cover :)


you know me well right? ;)


semoga ukhwah yang terbina akan selama-lamanya mekar hingga ke taman syurga <3

No comments: