Saturday, 18 February 2012

Tanya sama Iman :)


assalamualaikum and hai :)


tadi mama ajak teman mama cabut undi untuk main KUTU. haa bukan kutu rambut tu. haha kutu yang simpan duit tuu.


then, mama suruh lah aku cabut undi. ya Allah. kang nanti kalau dapat number last kang............ marah. huu. takpe inshaallah boleh :D


Bismillahirahmanirahim.. Allahumasoli ala saidina muhammad berulang-ulang kali. dan akhirnya aku pun cabut undi.
.
.
.
.
.
.
.

maa. kan ain dah cakap. see, number 20 ha ! T_T huwaaa. mungkin bukan rezeki nak dapat awal. mama dah sedih dah. tapi mama kata takpe. bukan rezeki nak dapat awal. sebelum-sebelum ni dah dapat awal.

aku pulak. pesan dalam hati. ada hikmah ni. ada lah tu perancangan Allah yang lebih baik. inshaallah number 20 ni number baik :)


haa kejap lagi nak balik dah. sekejap je rasanya T_T memang sekejap pun. tapi takpelah. ustaz Yusri kata next week inshaallah balik lagi kan kan :D


UP1 tak lama lagi dah. ya Allah. boleh ke boleh ke aku jawab ni :'( hmm inshaallah BOLEH ! yehh AIN BOLEHHHH :D


okay. selamat pulang ke hostel :) semoga percutian kali ini takde sedih-sedih. hidup kena senyum selalu :D kita kena ENJOY! even UP1 dah nak dekat ^^


byeeeee :')

No comments: