Monday, 6 February 2012

Hari ini...


assalamualaikum.

no mood. haiyakkk =='

dengar lah ni. tadi aku bawak kayu-kayu tu pergi kilang abah. then then then then. ARGHHHHHH. malas ah nak cakap. nanti aku cerita sendiri dekat empunya kayu. sobsssssssssss :'( aku harap takde mistake pape lah ye. and sorry sebab aku takdapat potong semuanya! sebab abah guna mesin. bukan gergaji. yang kecik-kecik tuu so dangerous. tau tauu ! T_T

yela. dah lah kayu orang. kalau salah tu. memang mati lah aku kannn :'( eeee ni tak nak balik asrama ni ! taksuka balik hostel sedih-sedih. huuuuuuu sobss.

dah lah tension dengan Indices ! WEH KORANG. MACAM MANA KORANG BOLEH KATA INDICES SENANG ! weh tolonglahh aku :'( aku nangis-nangis buat indices tuuuuu. rosak mood aku.

DAH LAH. fed up. aku nak balik hostel ! :'( aku nak studyyyyyy indices sampai aku terrer. tunggulah kalian-kalian yang kata Indices tu senang. i'll beat youuuu !

ERH !

No comments: