Saturday, 25 February 2012

Happy Birthday Siti Aisyah Md Yusop.

assalamualaikum and haii XD

yeh yeh Aisyah tuaaaaa ^^

siapa dia ?
Nama : SITI AISYAH MD YUSOP
No IC : 970226-**-****
Tempat Lahir : Hospital Pantai
Tarikh Lahir : 26.2.1997 ! *2 jam lagi 
Sekolah : SAMER
Hobi : Gelak kuat-kuat
Interesting bout her :
-ramai gilo peminat
-kamcing dengan semua orang
-gelak kuat-kuat
-kalau menangis, sangatlah tak matured
-pernah dicalonkan sebagai Ketua Batch :)
-memperolehi 4a1b dalam UPSR.
-terrer Geografi kottt ^^
-mantan Penolong 2011
-mempunyai phone Sony Ericsson ala-ala BB
-suka colour purple
-suka sangat ' Friends Forever '
-sudah melancong ke Australia, Hong Kong, Indon, Singapore
and ofcourse Makkah Al Mukarammah
-sangat meminati CUPCAKE.
-ingin membuka bakery suatu hari nanti
-pelawak FADAEMASYA
-tanpa dia hidup ku sunyi.

Dear Aisyah. frankly speaking, kau the best. even kita sama-sama pernah terasa, pernah makan hati, pernah sakit hati and so on. tapi kita tetap takboleh berpisah kan kan ? thanks for being my dearest friend from standard one until now. and inshaallah until Jannah :) please note this. I LOVE YOU SO MUCH. sorry sometimes aku selalu kerek poyo dengan kau. sebab dengan kau je aku boleh buat macam tuu. sorry yee kalau terasa dengan aku ! sorry tau ! inshaallah akan sampai hadiah buatmu esok hari. ianya bukanlah sesuatu yang dapat kau lihat setiap masa, tetapi inshaallah dapat kau ingat setiap saat :) Loveyouuuuuuuuuuuuu.



inshaallah aku buat satu hari nanti. untuk KAUU ! hehe <3

No comments: