Monday, 6 February 2012

Eh yeke ?


assalamualaikum and hai aku bosan.

bosan bosan bosan. haritu tanya mama macam ni ' Ma.. mama takbosan ke duduk rumah je ? ' HAHA then mama gelak. haa serious. kerja aku nak berjalan jee. nak tengok cerita Azura lah. pergi sana lah pergi sini lahh. wahwahh :DD

then then then, tadi Aimar datang rumah aku ! weheeee borak-borak dengan dia. yup kalau aku balik hostel je mesti aku akan jumpa dia. kira dah macam kewajipan lah kot ? haha. kenal aimar ? ceh mestilah kenal kan ? 

Tadaaaa :D dia sangat comel!

Ermm. and borak borak borak... dan dia dah pun balik. weh weh ! Aimar jom lah kita tengok Azuraaaaaa T_T huuuuu. 

Eh aku bosan bosan nii. How I Met Myself tak study lagi. haa apa lagi. Bahasa Arab hafal macam tu jee. hayokkkk !

Okay BYE.

No comments: