Friday, 3 February 2012

Azura


assalamualaikum and hai !

okay. siapa yang dah tengok cerita ni ? HAAA bagitahu bagitahu ! aku nak tengok cerita niii T___T
erm berdasarkan trailer dia, aku rasa cerita ni BEST ! tapi err why tak masuk box office eh ? kan dah 3 hari eh ? kan kan ? ermm. ingat tadi nak pergi dengan Mama...... tiba-tiba perut ni rasa nak telan secret recipe pulak. muahahahaha :D ehh aku nak tengok cerita nii ! jom jom, jom tengok jomm :DD 

okay ni je untuk post kali ni. aku tahu bosan. KBYE :D



No comments: