Saturday, 21 January 2012

Tanya sama hati.


assalamualaikum and haii. 

erm, hari ni jom kita look forward sikit :)

setiap hari kita always berusaha untuk puaskan hati semua orang. kadang-kadang kita tak sampai hati nak menolak permintaan seseorang. tapi kadang-kadang benda tu sendiri buatkan kita jatuh. sebab hakikat yang sebenar, kita tak mampu memenuhi kehendak dia. sedangkan kita berusaha sedaya upaya untuk tidak menolak permintaan dia. err faham tak ?

kita try buat dia happy but at the same time we've make her/him hurt badly. ohhmaii. im so sorry. seriously dude. kita ni manusia biasa. always make mistake. not perfect. 

tapi manusia ni susah nak mintak maaf face to face right ? kadang-kadang text or bagitahu dalam FB. sama lah macam aku. malu lahh nak mintak maaf depan-depan. boleh leleh ohh mintak maaf depan-depan. lagi-lagi dengan orang yang kita rapat. huuuu

okayy. always muhasabah diri. sentiasa alert dengan kesilapan sesama manusia. mohon maaf sebelum terlewat. 

peace XD

No comments: