Tuesday, 24 January 2012

Badminton


assalamualaikum and hai :D

oyeah! aku dapat main badminton tadi, alhamdulillah tak hujan. huuuhuuuuuuu :D 

*ceh nampak sangat batak aku ni.

erm, even hati tak seSMILE kasut aku kann tapi dengan bermain bad tadi, sedikit sebanyak boleh buat aku happy. HAHA. thanks Aimar and Nadia XD always love you all. phewittt.

akhirnya dapat jugak aku main kan ? haa maybe Allah bagi aku main sebab esok dah nak balik bukit tinggi dahh. huuuu ==' 

lalalalalaaaa. bila dapat balik lagi ye ? hmm HAA ! Khamis ni injection wooooo. haa tak cuak pun sebenarnya. sebab dah banyak kali injection kott. haa inject lah. tak kisah pun -,- ecehh nangis kang wat malu jee ^^

adiosaaaa.

No comments: