Monday, 19 December 2011

Teenager




assalamualaikum and haii :D


yehh. semalam tidur nak dekat pukul 3 macam tu and hari ni boleh bangun awal ? wahwahh. hebakk :DD HAHA.


okay. so sekolah nak dekat and asrama ? ermm. malas nak cerita. actually nak amek tusyen dekat luar...... tapi macam susah j ? 


next year PMR. woooo. PMR ? ermm. takut tu ada lah jugak, happy pun ada :D sebab tak lama lagi saya akan amek SPM and ofcourse i'll grow up ! and thenn masuk U wahh :DD best ! HAHA. tapi guys. there's alot of trouble :'( when im 17. lesen kereta kena ambil time 21 and time tuu saya dah tuaa punn. ntah-ntah dah ada orang melamar pun kot ? HAHAHAAH. okay gelak kuat sikit.


haha. then PLKN. start next year WAJIBB ! you know wajib ? but alhamdulillah it's only for 5weeks. ini membe saya bagitau lahh. so then. haii worlds :)


bila kita dah habis sekolah semua, kita akan menginjak ke alam yang lebih besar and banyak dugaannya. fuuhh. seriously, aku ni senang terpengaruh. and im afraid that i'll be so soo teribble :'( hmm. 


yelah kan. nowadays banyak cerita buang anak, ikut pakwe pergi Lombok, GRO and whatsoever. hmm. seriously, aku sangat-sangat takutt ! so girls, take care okay :D


i've told my mum about the Barakah Love. and my mum said ' Yela tak payah bercinta bagai nak rak semua. entah kawen ke tak. ' and i said ' Lagi best kan cinta lepas nikah ? ' and my mum said ' Haa memang laah ' so guys. tepuk dada tanya selera :) fikir-fikirkan.


And i've agreed with Aimar Aqilah to fall in love when we've be a Mahasiswi :DD hehe inshaallah :) bercinta lepas nikah is better right ? okay, i'll wait for My Imam <3


okayy. FOCUSS. next year PMR. and we must do something better ! study study and study sampai muntah hijauu. and then ready for SMA. inshaallah if still stay at samer. and then yeehh fight for SPM :DD then all of us will say BYEBYEE at our school uniform and haiiii to new worlds :D 


okay guys. keep in touch, k ;) oh ya. after this, i'll leave Facebook Twitter and Blog untill PMR fever have gone :D so, byeee :')

No comments: