Wednesday, 14 December 2011

Talking to the moon

assalamualaikum and huuuiii :D


kabare ? HAHA. apa khabar semua ? sihatt ye. yehh sekolah nak bukak dah. bersiap sedia laa semua. kehangatan PMR makin terasa. wahwahhh. 


erm disebabkan birthday sultan pada hari ahad dan isnin. maka tusyen kami digantikan pada hari selasa dan rabu. time hari selasa tuu memang ramai lahh kan. bayangkan 3 class gabung. bising tak bising. 


semalam aku aimar nadia jieng hanis duduk belakang sekali. haha aimar and nadia duduk depan aku. aku jieng and hanis duduk belakang. wahh syiokk oh. boleh main time cikgu tengah ajar. haha takde lah main sangat ! takat bluetooth lagu time cikgu ajar je. hehe. lagu Maddi Jane. budak tu baru form 1 kot ! tapii suara dia memang perhhh best. maturedd :D


erm haa semalam kann. before pergi tuisyen jumpa Kak Tyra ! haha rindu rindu. jumpa dia borak-borak semua :D hee.


eh taktahu lah nak cakap apa. err tahniah laa semua Legasi24 dan seangkatan dengannya kerana berjaya melaungkan MERDEKAA. tahniah diucapkan. dah habis dahh SPM ye. goodluck lah ! :D next year jumpa lagi ye ! time amek result. haha


eh dengar lah ni. Aimar Aqilah kannn dia kannn ajak buat Cover ^^ wahwahh. lagu Ombak Rindu. hahahahahaa :D 


okay laa guys. layan Rolling In The Deep by Adele :D

No comments: