Tuesday, 13 December 2011

Cerita Kedai Kopi

assalamualaikum and hoih.


okay macam aku pernah cakap tajuk selalu tak related dengan entry. so sorry.


malam ni ada tuisyen ! yehhhh. ermm hari ni takde buat apa. study revision siket untuk tuisyen malam ni. tu j. korang ?


memang takde idea nak tulis apa. tape akan ada idea sebentar lagi. :D


okay aku cuma nak pesan Jadilah seorang yang profesional. bukan always berada di bawah telunjuk orang. kalau orang tu suruh kau buat kerja bodoh. oh please jangan buat ye.


maybe before ni kita asek ikut cakap orang. tapi tape. start a new life babe. move forward. percayakan diri sendiri !


next year kita PMR. lagi banyak dugaan dunia kita nak tempuhi. mesti memerlukan semangat yang kental rite ? kalau jatuh, bangun jugak ! teruskan perjalanan. jangan berhenti di tengah jalan.


tak semestinya kita gagal hari ni, kita akan gagal selama-lamanya. kegagalan tu merupakan tangga kejayaan. so guys. jangan putus asa !


percayakan diri sendiri sebelum percaya orang lain ! apa pun yang kita lakukan, sentiasa ingat Allah redha atau tak.


diri ni pun banyak kelemahan. banyak lagi nak dibetulkan. nobody perfects. T_T


yaAllah lindungilah diri ini dan juga ahli keluarga ku daripada segala fitnah dunia..aminn.

No comments: