Saturday, 3 December 2011

Seminar to Ombak Rindu

assalamualaikum and haii :D


haa sungguh hari ni saya sangat seronok plus penat plus selsema ^^ okayy let's story beginn.


10.30 dah ada dekat warta. aisyah yusop tumpang aku. then sampai sana sudah ada manusia-manusia yang sangat-sangat aku kenal dan rindu. wahh sudah semestinya warga Revolusi ye. 

Afifah Tinggi
Fuadah Gendut
Aida Kecoh
Eton Kecik
Anis Comel
Nat Becok
Qeah pewiittt ^^
Afza Kepoh
Daya Ayu
Jieng Cun
Marahaini Anggun

dann. err lupa T_T

okayy itu ternyata ramai sekali ye. seminar tu best gila. cikgu dia sumpah macam bangang  gila. ya Allah, memang gelak sentiasa j. lawak memang takserupa lawak ahh. haduii, sporting gila. next week ada lagi. Inshaallah boleh joinn :D

then, aku dan ada lah mereka-mereka yang lain menggatal nak tengok ombak rindu. amek cab then terus shoot pergi Selayang Capital.

tengok Ombak Rindu memang rasa macam nak meraung-raung j dalam cinema tuu T_T just imagine si Aaron Aziz yang hensem tu memang taktahu nak describe macam mana dah, act dengan Maya Karin yang sememangnya cantik tu and berlakon sweet romantis sadis. ahhh memang tak meleleh lahh kan.

aku paling terharu tengok Aaron Aziz nangis T_T iskk. and part paling best bila dia terpaksa sorokkan status Izzah adalah isteri dia dari orang lain. Time tu ada kenduri kesyukuran Pak Dollah nak pergi haji and waktu tuu jugaklah Haris tu ternampak si Izzah ni. Haris dah lama takjumpa Izzah sebab dia terpaksa kahwin dengan Mila atas paksaan keluarga ! ohh ==' 

then dia ikut Izzah masuk bilik. *err ini pagi ye. ->

haris : Assalamualaikum
Izzah : Waalaikummussalam.
haris : abg rindu izzah. and blabla *aku takingat. 
izzah : *senyum j.
haris : *mengalir air mata abg rindu izzah sgt2. abg mintak maaf sebab terpaksa kawin dengan mila sebab tanggungjawab keluarga. abg janji.. abg takan biarkan izzah. *something like that la.
izzah : izzah percayakan abang. *menangis sambil pegang pipi aaron

perghh time ni memang rasa nak meraung-raung plus teresak-esak. gila romantic sedih lahh.

lepas habis j cerita ni, just imagine 9 orang anak dara jalan kaki dari Selayang Capital to Selayang Mall. yee memang tak lah kan =='

btw, Ombak Rindu best! 5stars ! non stop made me cry T_T sampai pening aku dibuatnya.

till here,

our journey is so adventure ^^

Fana Sam

No comments: