Friday, 9 December 2011

Berapi

assalamualaikum.


eish aku tengah bengang ni. tatau pasal apa. tadi bila habis seminar, aku ingat nak join mereka ke Wangsa Walk. yela, bosan dekat rumah. bila call mama, aiiii kena marah pulak. kasik pergi tapi kena bebel ahh. kang kalau aku pergi kang, tetibe accident sebab mak aku tak redha aku pergi. tu nahas namanya. masuk neraka pulakk akuu nanti T__T yaAllah :'(


aku kena balek dengan Nat naik bus. kalau tak, aku kena balek sorang-sorang. so aku tanya Nat nak pergi Selayang Mall j ke ? sebab masing-masing tengah kempunan Prosperity. aku text mama cakap nak pergi selayang mall jla beli mcd. tak reply pulak. aishhh. tak jadi la !


aku dengan Nat terus amek bus balek rumah. sebelum sampai rumah, aku tengok ah dekat peti surat. kot-kot ada surat ke kann. aku terkejut ahh ada surat Muhd Adzirul Faeez. abang aku. aiikk pasal apa dia dapat surat. bukan aku yang dapat surat.


aku tengok surat tu macam lain macam j. macam surat saman pun ada ! aku bukak ahh. then aku rasa macam nak pengsan menangis semua ada. siott waran tangkap trafik. and blablabla. aku macam ' whatthehellwithyou bro ' . sebenci-benci aku dekat kau pun, aku sayang kau. aku taknak kau masuk lokap you knowww ! :'( *kasih sayang adik-beradik


aku masuk rumah, kebetulan mama tade. aku cakap ah dekat abang aku uw ' wehhh ! pahal ni ? gila apa. ' then dia baca and dia terus slow kan volume mp3 dekat laptop ni. ahh cuak ahh tu. then dia cakap ' wehh ain. jangan bgtau mama aw ' aduhhh aku ni kesian T__T so sampai sekarang mama taktauu. aku takberani laa wehhh nak cerita :'( nanti mama nanges. sobss.


then mama balek rumah, tanya aku. ' takjadi pergi Mcd ? ' dalam hati aku berapiii j. tadi takkasik pergi. ni kasik pulak. grrrr sabarr ain sabar !


then mama nak call delivery mcd j. Prosperity ni takboleh delivery :'(


so aku bengang. banyak benda yang berlaku hari ni. ohhkayy. rasa nak tumbuk dinding j. atau pun pecahkan cermin. ni kak nooi punya style.


so aku kena diam. sebab kalau aku bercakap, confirm nyaring gila aku cakap.


kbaii. 

No comments: