Tuesday, 11 December 2012

Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padaMu :')


Bismillahirahmanirrahim. Assalamualaikum.

*nyanyi* 

haha okay gambar tidak membawa sebarang caption. okay semalam tidur pukul 4 lebih macam tu. sebab ada sesi meluah perasaan di twitter bersama Twins Sister, Ama and Ammeir. okay tiba-tiba Ain Naza muncul. kira sekali lah meluah perasaan.

and aku buat kerja tak berfaedah jugak semalam. nak tahu apa?








memang annoying sangat tau. ini semua sebab sedih punya pasal. jadi merepek lah macam ni. memang nasib time tu dah malam-malam. so takdelah ramai sangat dekat TL. tapi kan yang sedihnya sorang pun tak reply mentionsku. ahaks cedihh *hentak kaki* pehh nampak nau mengharapnya. haha sekadar mengisi masa lapang je sebenarnya. ilek ilek. 

so result tak lama lagi akan menyusul. takut weh takut :'( moga 9A milik kita semua! aminn ^^

Dia memori saya.. hmm.

Jangan sedih! ingat, Allah janjikan pelangi selepas hujan :') 

*ubah apa yang patut. taubat sebelum terlambat. berubah selagi masih sempat. ingat, mati tak kira tempat. selamanya #TeamInsaf #TeamHijrah #TeamHarimauMalaya.

yehoooooooooo me happy XD

No comments: