Friday, 2 November 2012

I'm off :)


assalamualaikum and haii :D

alhamdulillah, dah pun start cuti. and lepas ni tunggu result jelah :'( sobss. inshaallah cemerlang. aminnn.

next week mereka pergi LANGKAWI. and me ? stay at home je :) it's okay. mama kata nanti mama bawak pergi sana. OKAYY! and the most thing. nak ajak babah pergi I-CITY lagi. eh ada muzium ART kot. bestnya. SERIOUS. must visit ni.

hows my azhar exam? alhamdulillah everything is fine. esok exam dan esok pagi jugaklah hafal. terukkan? tapi okay je. sebab keluar yang PPT punya. and exam start lambat. sebab tu boleh berpelesaran dulu.

kerja minggu ni adalah TIDUR. i don't know why. nothing to do. and sleep is the best solution. asal malam je, confirm tidur awal. before light off dah tarik selimut. and esok pagi bangun macam biasa. start hafal dalam class. before tu pun tidur-tidur. yelah sebab tak fully recovered lagi kan. ecehh.

and thanks alot and ALOT to my dearest, Eca yusop, Iffah Dalalin, Aishatul Hamizah and the most thing my IBU. Izzati Afiqah yang always lapkan badan semua. terharu sungguh! eca yang caring and same goes to IFFAH. and aishatul walaupun busy tapi tetap ingin membantu. and to all macam Hanis Md Isa dans seterusnya yang tetap caring! YEAH. i can't leave you all :'(

orang asyik tanya ' pindah ke ? ' and my answer ' entahlahh. ' mama dengan babah pun tak galakkan saya pindah. so. hmm entah. istikharah dulu. result pun takut nii. inshaallah berkat doa kalian semua, 9A akan menjadi milik saya. DOAKAN!

bulan 12 ni nak tusyen. tempat biasa. PERFECTIONkuuuu :D hee. yeah chaiyok chaiyok. terus berjuangg!

and maybe. there's nothing to say. SELAMAT BERCUTI semua :D yang ke Langkawi tuu farewell and take care okay. bestnya korang berjalan di sana :'( takde rezeki lagi nak pergi. takpe. nanti-nanti kita pergi ye. haha

okayy. ni dua orang budak pembuka selera. eeww annoying je :D haha annoying yang hitam tu. putih tu maintain cute je. *confirm kembang :P HAHA. okay sayang budak tu SANGAT-SANGAT. ECAA <3


byee :')



No comments: