Sunday, 18 November 2012

Barakallah :))


comel cartoon dalam ni macam ustaz dengan kak Min :')

assalamualaikum dan haii :))

harini kitaorang berkonvoi ke Hulu Langat menaiki bas sekolah yang takde guru pengiring. hahaha challenging betul. tapi best sangat. tak pernah pergi kenduri kahwin dengan membe sekolah. haha seronoknyaaa :') agaknya kalau pindah ni lah memory yang tak boleh lupa nii. 

first tunggu dekat surau tun teja. hmm tunggu punya lama. dah lah tak dapat bukak kipas. uhukssss kasihan betul. then keluar nampak lah ain naza dengan dslr dia yang mahal tuuu dan jieng berjubah biru dan pija awie berpashmina dan adah si comel dan semua lah kan. so tunggu dengan diorang.

Secara umumnya jieng yang sangat semangat bila jumpa dengan kawan-kawan sentiasa menarik perhatian orang ramai. harharhar

Then naik bus. first perempuan depan lelaki belakang. balik vice versa. okayy sangat bising. aku taktahu lah apa lah driver bus tu cakap dalam hati dia.

so sampai sana makan semua then masuk dalam rumah ustaz. hamboii habis pelamin ustaz dikerjakan. haha best! ^^ aku dengan jieng sengaja je pose sensorang dekat atas pelamin tu. haha tiada kaitan antara hidup dan mati ye. segala tanggapan negatif anda hendaklah buang jauh-jauh. shhhhh shhhh.

okayy. we really enjoyed! mabrouk alaih ustaz dan kak Min :) comel sama sepadan ^^ comel lahhhh ! kak Min sangat cantik dan ustaz sangat handsome. abang PA system kata lepas ni takboleh ngorat ustaz dah dekat sekolah. aikk bila ntah kitaorang ngorat oii.

apa-apa pun moga dikurniakan anak-anak pejuang agama yang soleh dan solehah comel dan handsome dan juga dimurahkan rezeki selalu. tak lupa jugak moga berkekalan hingga akhirnya tiada noktah dan tiada koma :')

bila giliran saya ni................................... *haha ktipu.

okay byeee :D 




menggedik je dia ni. over acting. sekian



No comments: