Wednesday, 30 May 2012

31 Mei :')


assalamualaikum and haiiii :D

Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :DD wahhh, happy birthdayy maa :') even mama dah menginjak ke usia yang lebih sikit, means sayang kitaorang dekat mama pun bertambah-tambah-tambah-tambahhhh !

Terima kasih atas segalanya ma. rasanya nak list benda tuu sampai bila-bila pun tak habis kott. huu. HANYA MAMPU KATA MUAHHHHHHHHHHHH JE.

Semoga mama sentiasa diberkati oleh Allah, panjang umur, murah rezeki and sentiasa muda :D and andd akan tetap cantik *macam ain! HAHA :D

sorry if there's nothing to surprise you. hmmmmmmm. ain tolong masak, angkat baju, sidai baju, mandikan damia, kemas rumah and so on tuu kira hadiah lah yee :)

nantikan ma, ain dah besar. ain dah ada kerja ke apa ke kann. time birthday mama, ain treat mama makan luar and kita shopping sama-sama okay! ain belanja, mama bayarr :D haha, kiddin.

okay mama. stay cute stay cun. you are the best MAMA in the world. stay sporting stay smile and the most important stay iman ;)


ececehh. cun ahh :DD

Love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu <3

no one can replace you <3

No comments: