Sunday, 11 March 2012

Perkampungan Ilmu !


assalamualaikum and haii !


wahhh. tak sangka aku boleh stay hostel tuu sampai ahad. padahal orang lain semua dah sibuk bercuti huhahuha. huuu.


first. hari jumaat tu lepas habis sekolah kitaorang tak dapat MANDI ! wahhhh T___T sebab asrama bukak pukul 2 and kitaorang start class pukul 2.30 -.-' so sadd ~ then masuk dewan untuk pendaftaran and aku dapat fail kuning. err semuanya nak kuning =='


then kitaorang diberi buku transisi minda. blablabla semua. then kitaorang kena lantik penghulu and penghuluwati. penghulu dia SYAFIQ SU and penghuluwati dia DAYA JEN. then dah habis untuk hari pertama. 


malam tuu memang best. haa disebabkan ramai yang membawa .......... , kan kan :D hahaha maka malam kami takde lah bosan mana. thanks ye Faqihah Yasin ^^ dengar lagu rapuh by opick :) weeeee.


erm esok tu kitaorang ada 3 class. malam tu ada rilex-rilex je. and malam tu jugaklah aku dan mereka berlari keanak-anakan masuk dalam DM. wahhhh kenangan yang tak boleh dilupakan ^^ 


dan hari ahad. dalam jadual balik pukul 4.30. last-last slot terakhir habis pukul 5. wahwahh. tapi takpe. itu semua pengorbanan right :) inshaallah 9A untuk semuaa !


btw, nak cerita sikit ni.


Abdullah Azzam firqah terhebat/ terbaik untuk 2012 !

yehhh ! and alhamdulillah debat and nasyid dapat number 2 ! syukurr :D

till here, adiosaa ~


No comments: