Wednesday, 14 March 2012

It's hard to me :/


assalamualaikum and haii.

bukan senang nak jadi babysitter ni wehh. haha. takpe it's okay :)

hmm tak lama lagi cuti akan melabuhkan tirainya. wahh kenapa aku tak rasa macam cuti pun ? and the most important, err aku tak study punn cuti ni. gila kan ? tak sedar diri nak PMR ~ haihhh.

eh tiba-tiba cuak pulak nak dapat paper exam T__T korang tak cuak kee ? huuuu. hope kita semua dapat the best result :D

" sometimes apa yang kita dapat tak semestinya kita minta, yang kita minta belum tentu yang terbaik untuk kita, yang terbaik buat kita tak semestinya Allah suka, belajarlah redha apa yang kita ada, itulah yang terbaik buat kita, walaupun itu bukan yang kita suka :) " - credit to Nurul anak dato' Ahmad.

#thanks kepada semua yang sentiasa berada di belakang. semoga redha Allah sentiasa mengiringimu :)

No comments: