Friday, 24 February 2012

Yakinlah.


assalamualaikum and haii :)

inshaallah petang nii nak pergi ceramah orang muda geng kite di Bandar Baru Selayang ! HAHA sebenarnya nak pergi sebab ada ustaz azhar idrus. tapi bila search dekat google tentang ceramah nii. rupa-rupanya..


weh. ustaz azhar idrus tu datang BTP ! bukan BBS ! haa orang yang buat banner ni. lain kali takpayah letak gambar ustaz azhar idrus tu ye. kann dah tersalah information. patutlah Siti beria-ria nak cari bus pergi ceramah ustaz azhar idrus. fuhhhhh -,-'

haa takpe. pergi lah jugak walaupun takde ustaz azhar idrus. belum rezeki kott :)

okay straight to the point. erm erm. dah naik form 3 ni kann. rasa macam dah nak terotai pulak. wahhh. taknak taknak. sebelum jadi otai, mintak sangat dekat kawan-kawan tegur setiap apa kesalahan yang diri ni lakukan T__T sedar jugak yang diri ni semakin lama semakin memberontak. astaghfirullah ;'( kenapa ye ? adakah aku berada didalam kelompok yang begitu atau diri sendiri yang menjurus ke arah tersebut ?

thanks kepada Widad, Aisyah and so on. yang tegur secara tak langsung. dalam gurauan tetapi sebenarnya meninggalkan kesan yang mendalam. terimasss ! :) 

sekarang ni semua busy dengan kamil. wahhh penatnya tak terkata. nak berlari untuk latihan ni dan latihan tuu. sangat-sangat menguji kesabaran. kadang-kadang rasa give up sangat-sangat. rasa macam ' ada ke peluang untuk kitaorang menang ni ? :'( ' ada satu malam tu, mungkin rasa stress yang teramat sangat kot. erm sebab apa ye ? HAA ! sebab selipar prep hilang. then kena merantau satu aspuri. dan akhirnya selipar tu ada dekat dorm surau. wah wahhhhh! memang menempah maut betul orang yang curi tuu. nasib ada Hanis Md Isa teman cari satu aspuri. thanks hanisss :)

dengan selipar yang hilang tu, latihan sana sini. preparation tak sempurna. tak ulangkaji lagi for this coming exam. sangat-sangat menyedihkan. sebelum tidur, baca surah Al-Mulk berjemaah dan apabila sudah tibanya masa untuk tidur.. aku menarik selimut dan menangis sepuasnya. 

lalu ku ingati Janji Allah..


ingatlah Allah setiap saat :) !

dan aku terus tertidur. bangun pagi dalam keadaan ceria :D sorry hanees umairah. tak pasal-pasal aku taklayan kau malam tuu. heeee ^^

adiosaa.

No comments: