Friday, 13 January 2012

One more step


assalamualaikum and haii :D

yehh, folio KHB dah siap. cuma lukis-lukis j belum start. erm im not good in drawing actually. haa happy tauu sebab dapat siapakan only for 2days ! HAHA :D bangga bangga.

erm, time dah form 3 ni baru lah rasa koko ni sangat penting. KAHKAH. baru lah teringin nak masuk sana sini, wakil sekolah apa semua. haha tulahh Ain Farhana. buat kerja last minute. haritu ada pemilihan untuk wakil sekolah badminton, tapi disebabkan aku ajak Afifah and Hanis. and diaorang taknak. so i've no choice. takyah masuk lah. dah lah tak terrer main bad. hikhik, maluu j =='

so, waiting for KAMIL. and debateee :D yehh, rindu debat ohh. go go go Ali Ali Ali. go go go Ali Ali Ali :DD

erm, esok eden balik hostel dah. haa kena amek card pink tu dekat pondok pengawal asrama leew pulak. apa laaa leceh sangat. mesti jalan sesak. haiyaaa T_T sedih-sedih.

tahun ni PMR. hmm. kehangatan semakin terasa. kalau boleh, every second tu nak pegang buku. sebab rata-rata budak Revolusi tak lekang dari study. ya Allah, mudah-mudahn Revolusi 27 mencatat rekod terbaik PMR 2012 :) aminnn. 

nak 9A :')

No comments: