Saturday, 17 December 2011

Lemak

assalamualaikum and heeey :D


so how's your holiday ? lagi berapa hari j nak balek hostel dah. haiyaa. this called life :'( erm. 


semalam aku takhabis cerita kan ? HAHA sumpah takut weh. lepas aku off lappy, aku baring sebelah mama. then aku dengar lahh bunyi-bunyi yang macam bangang tu. aku dah fikir jahat dah. ada ke aku fikir TOYOL dalam cerita Alamak Toyol tuu. 


tadi aku jalan-jalan area kampung nii. ermm aku sorang-sorang. tetibe time aku jalan sorang-sorang uw, ada pulak yang mengikut. ehh acik aku ni ! kacau line laa. aku nak jalan sorang. nak layan feel. sibuk je nak ikut ! benci ahh T_T then aku pendekkan perjalanan and aku patah balek.


lepas aku patah balek masuk rumah nenek, mula lah aku bebel. pahal acik uh ikut aku semua. HAHA then bila acik aku masuk toilet. aku apa lagiii. sambung jalan-jalan. aku jalan punya jalan punya jalan sambil nyanyi lagu jar of heart. HAHA sampai lah dekat satu selekoh ni aku dah cuak. rasa takcukup tanah aku lari kalau anjing tu kejar. then aku terus baca ayat kursi sambil ingat maksud-maksud dia. HAHAHA ni lah manusia. time senang menyanyi j tau, time susah baru ingat Allah. Allah :'(


aku sempat lah snap pic. tapi malas lah nak upload. HAHA lembapss. straight to the point, aku rasa aku makin berlemak. wehh asyik makan j. mana tak nya T_T eii nak diet nak diet ! HAHA :D


okay la guys. banyak ulat ahh kat sini. takpasal2 masuk dalam baju dengan seluar pulak. hahahaha


daaa :)
Fana Sam

No comments: