Tuesday, 6 December 2011

Hakk tuihh

assalamualaikum and haii !


tajuk entry ni macam ganas j. HAHA. hari ni aku nak membebel panjang. err mungkin. 


korang suka copycat ? harap TAK lah ye. korang tahu apa itu Copycat ? harap korang tahu lahh ye. copycat ni sejenis manusia yang suka meniru style orang. err ayat computer ' Copypaste '. gituh laa. cuba lah cari idea sendiri yee. jangan suka menciplak hak milik orang lain. just be yourself. no need to be a copycat. only for being a HOTTT one T_T ohh parah kalau sejuta manusia dalam dunia macam kau.


cuba lahh berdiri atas kaki sendiri. nak tiru style orang sebab nak jadi hot macam dia. means disini bukan kau tiru style Hana Tajima | Najwa Latif | Maria Elena or someone yang memang terkenal dalam industri seni. means kau meniru orang sekeliling kau yang kau rasa Hot. err faham tak ? faham-faham kan jla.


aku pun try to be my ownself. takat tiru gaya Yuna or Hana Tajima or Maria Elena tuu boleh dimaafkan lagi lahh. HAHA :D sebab bukan sorang dua tiru sytle mereka, berpuluh ribu kott. so think by yourself lah ea. jangan lah menjadi copycat. itu tandanya takboleh tengok orang tu happy sikit, mesti kau nak kacauu. eee susahh.


ermm kalau rasa Publisiti and Populariti dekat dunia ni boleh menjamin kebahagiaan korang, korang boleh jamin ke kebahagiaan korang dekat akhirat nanti ? bila popular lupa semua yang pernah ada dengan korang waktu susah-susah dulu. ohh sungguh tak berperikemanusiaan ye. one day, kalau korang dah sedar diri and time tu mencari teman-teman yang dah dilupakan. maaf yee. semuanya dah TERLAMBAATTTTT. faham?


Allah kalau nak balas dekat dunia, dah balas dah. jangan nak bangga sangatlah dengan apa yang dah kita ada dekat dunia ni. Allah boleh tarik bila-bila masa j.


#ni la jadinya kalau mood tengah takelok T_T


fikir-fikirkan lah. baii

No comments: