Friday, 9 November 2012

Kau kenapa?



Macam ni lah kau kan :'( tak nak bagitahu semua. kau kata kau pergi pasar malam je. ni kenapa tetiba kirok cakap ceni ni. aku harap ni mimpi. aku tak percaya ni :'( 

at least bagilah tahu kau dekat hospital mana. tak. kau tak menyusahkan kitaorang pun. kau buat macam ni lagi lah buat kitaorang RISAU. tak guna aku post entry ni. kau bukan boleh baca pun :'((

No comments: