Thursday, 8 November 2012

Another excitement to be :)




assalamualaikum :)

haritu lagi dah nampak dorang dekat twitter sibuk-sibuk pasal #KempenTutupAuratDiKLCC. pada asalnya rasa biasa je. takde feel pun nak join. sebab mesti lah orang besar-besar kan.

hee. then tiba-tiba Husna ajaklah pergi. then aku pun ajaklah Aimar dan Nadia. wahhh semuanya bagi respond yang baik. Alhamdulillah inshaallah jika tiada apa-apa, kami akan berangkat ke KLCC pada Ahad ini. name tag pun dah tempah. see semangat takk ?!

nama dekat name tag tuu nak glamour sikit ----- Farhana Jaafar. haa amek kauu. *muntah sebaldi.

haha apa-apa pun dah ajak dah ramai-ramai dekat Facebook. Jomlahhhh kita pergi :) dekat sana nanti kita jumpa orang yang takpernah kita jumpa dan akan terjalinnya satu ukhwah :D

untuk pengetahuan semua, akak-akak yang organised kempen ni semua baik-baik. SERIOUS. tak kekok langsung dengan kita semua.

JOMLAH JOINN. mengisi masa lapang nii :) JOM JOMMM :D

okayy see u there. BYEEEE ^^

No comments: