Monday, 2 April 2012

Hatiku berat...



assalamualaikum and hai.

yeh, pelik ke aku post? kuikui. saya bukan menyalah gunakan kuasa yang diberi ye. cuma mengambil kesempatan disaat hujah telah pun siap! HAHA :D

okay straight to the point. actually esok kitaorang akan berangkat ke sabak bernam pada jam 12 tengahari. WAHHH. tak pernah balik kampung without mama and abah. okayy sedih sobss :/


kalau ikutkan khamis nanti nak singgah rumah nenek, ajak lunch sama-sama. tapi nenek tak ada dekat Tanjung Karang, sebab Pak Din bawak nenek balik Perak. OKAY INI LAGI SEDIH. dah lama kot tak jumpa nenek :/ hmm. 


lately ni busy. dengan folio lah apa lah, thats why MACAM tak ada masa nak balik kampung semua. huu, *alasan semata-mata -.-' NENEK, missyouuu.


okay doakan perjalanan pergi dan pulang kami dengan selamat. pergi membawa harapan dan tawakkal, pulang bersama kejayaan yang diberkati. Inshaallah :)


Ya Rabbi, iringilah kami dengan redha dan rahmat Mu. semoga kami semua sentiasa berada dibawah naungan syafaat Mu :')


*doakan KAMI yee :D


p/s : esok tidur homestay. WEHUUU bestnyaa :D haha dalam best-best pun tetap ada gemuruh. huuu. okay BYE ;)

No comments: