Tuesday, 13 March 2012

Mission was completed!


assalamualaikum and haii.

Alhamdulillah. segala maklumat telah pun kami perolehi ! dan harap sangat tajuk ni diterima. inshaallah :)

wahh rasa seronok sangat tadi. okay meh story meh.

mula-mula bila semua berkumpul, gerak pergi bus stop. sampai bus stop rasa macam nak jalan kaki. okay semua setuju untuk jalan kaki. dah jalan kaki punya jalan kaki, tiba-tiba bus lalu. ya Allah. apa punya kejadian lahh ni. terpaksa meredah terik matahari iaitu pada waktu tersebut jam 11 lebih. masing-masing mengadu ' alaaa cair make up aku ' kahkahkah :D

sebelum sampai ke destinasi yang dituju, pergi 7E dulu. kihkih. hauss kot. then teruskan perjalanan. sampai sana bincang dengan cik yati. last-last, dia bawa kitaorang pergi kedai Wanis Fesyen. 


dan kami pun menemu-bual makcik tersebut. blablabla :)

and last sekali kami melantak di TU DIAAA PAKTAM bbs :D thanks again Faqehah Yasin. sebab belanja makan ! wahhhhh ^^


muka khusyuk sebab lapar sangat T___T

kemudian kami balik dan lepak-lepak di rumah saya. TAHNIAH kepada Nur Fuadah yang pertama kali lepak di rumah saya. termasuklah Afifah Ahmad a.k.a peepot, tidak lupa juga Faqehah Yasin. haa lain kali kita lepak lagi :D 

itu je untuk hari ni. byebye :D

adiossa.

#another memories to be remember ;)

No comments: