Tuesday, 29 November 2011

Perhhh

assalamualaikum and haii :D


haa. tahu tak, malam ni sangat-sangatlah sedih. rasa macam kena campak dalam pantai j T_T lepastu rasa macam noob sangat. 


haa tengah beperang dengan perasaan ni. grr, kenapalahh aku macam ni. hmm, ain kuat ! yee ain kuat ! *lerr sangat ;( tapi aku ada kawan. yang always buat aku senyum . KAN ? :D and ada kakak-kakak yang nak layan merepek aku. HAHA, ada Jimmy yang selalu gatal-gatal dekat aku. haihh.


Eh Khamis ni ada meeting Fadaemasya. HAHA :D meeting leww sangat. sebenarnya date tu, date aku and aisyah j. tapi bila Aimar Fadh free Khamis ni. maka berkumpullah kami :)


erm, next week dah start tuisyen. tengah dilema next year nak tuisyen or not. HMMM :'(


dah lah, 


baaaiii.

No comments: